• Dit evenement is voorbij.

Het Schuldenlab070 – een samenwerkingsverband van bijna 20 publieke en private partijen die gezamenlijk nieuwe oplossingen en innovatieve aanpakken ontwikkelen op het gebied van schulden en armoede – nodigt u van harte uit voor de eerste collegereeks van de Schuldenuniversiteit. Met de collegereeks verspreiden we kennis en nieuwe inzichten vanuit steeds een ander perspectief op schuldhulp en armoede.

Het derde college gaat over Schulden en beleid. Elk college bestaat uit een inleiding gevolgd door reflectie, een paneldebat of een bespreking van een casus uit de praktijk. Aan het einde van het college is er ruimte voor vragen en discussie.

Roel in ’t Veld, hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg en auteur van ‘Een Onbemind Probleem – Voorstudie maatschappelijke kosten-batenanalyse schuldenproblematiek‘ toont ons knelpunten en doet aanbevelingen om de kwaliteit van de schuldhulpverlening te verbeteren.
Overige sprekers zullen spoedig bekend worden gemaakt!

We zien u graag tegemoet op donderdag 16 maart 2017 van 15.00-17.00 uur (inloop v.a. 14.30 uur) bij het Nutshuis, Riviervismarkt 5, Den Haag. Deze locatie is door samenwerkingspartner Fonds1818 ter beschikking gesteld.

Aanmelden kan via deze link. Hier vindt u ook meer informatie over het programma en de sprekers.

NB: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, aanmelden is vereist.

Evenement details

Details

Date:
16 maart 2017
Time:
15:00 - 17:00

Organisator

Marieke van der Zanden
Phone:
070 2400821
Email:
Website:
www.societyimpact.nl

Locatie

Nutshuis
Riviervismarkt 5, Den Haag,
+ Google Maps