• Dit evenement is voorbij.

Dinsdagmiddag 23 juni organiseert Zorg voor innoveren de netwerkbijeenkomst “Opschaling van e-health”. De bijeenkomst is bedoeld voor alle zorgvernieuwers die bezig zijn om e-healthinnovaties op te schalen, of u nu ondernemer bent, zorgverlener of projectleider binnen een zorginstelling.

Wilt u meer weten over Health Impact Bonds, kom dan tijdens de interactieve tafeldiscussies (15.30-16.30 uur) naar de tafel van Society Impact.

Financiering vaak struikelblok

E-health speelt een grote rol in het verbeteren van de gezondheidszorg en is een middel op weg naar meer zelfredzaamheid, zelfregie en zelfzorg. Een belangrijk speerpunt van het overheidsbeleid is dan ook het breed benutten van succesvolle initiatieven op het gebied van e-health. Bij de opschaling van e-healthinnovaties wordt gebrek aan financiering vaak als knelpunt gezien. Om inzicht te krijgen in de afwegingen van mogelijke financiers van e-healthinnovaties, brengt Zorg voor innoveren u tijdens deze bijeenkomst met hen in contact.

Programma en sprekers

13.00-13.30 uur: inloop en ontvangst

13.30-13.50 uur: opening en inleiding op het programma, door de dagvoorzitter, Gelle Klein Ikkink, programmadirecteur Innovatie en Zorgvernieuwing bij het ministerie van VWS

13.50-15.00 uur: een zorgaanbieder, een zorgvernieuwer en een verzekeraar gaan in op hun rol in het opschalen van e-healthtoepassingen, gevolgd door een discussie met de zaal:

  • Jan Hazelzet – Chief Medical Information Officer (CMIO) bij Erasmus MC

  • Wil Philipsen – oprichter van Fresh Idea Factory en ontwikkelaar van de zorginnovatie Obli

  • Matthijs van der Bijl – Consultant Zorgvernieuwing bij Coöperatie VGZ UA

15.00-15.30 uur: pauze

15.30-16.30 uur: interactieve tafeldiscussies waarbij mogelijke financiers ingaan op concrete vragen.

16.30-17.00 uur: plenaire afsluiting door de dagvoorzitter

Evenement details

Locatie

Beatrixgebouw, Jaarbeurs
Jaarbeursplein 3521 AL, Utrecht,
+ Google Maps