Society Impact presenteert samen met de Nationale Denktank, Vita Valley en Sociaal Hospitaal een workshop over Health Impact Bonds tijdens het Nationaal Programma Preventie ‘Alles is gezondheid…’, op 5 februari 2014 in Corpus te Oegstgeest.

Informatie over dit congres en het volledige programma kunt u vinden op http://www.allesisgezondheid.nl/.

De workshop over Health Impact Bonds zal in het middagprogramma plaatsvinden, en bevat een kort informatief en ruim interactief gedeelte. Er zullen vertegenwoordigers van de Nationale DenkTank, Platform Society Impact en VitaValley aanwezig zijn.

Wanneer u de ruimte verlaat weet u precies wat Health Impact Bonds zijn, heeft u gebrainstormd met andere aanwezigen over de toepassingen van deze financieringsconstructie, en bent u in contact gekomen met partijen zoals gemeenten, ondernemers of investeerders waarmee u verder kunt sparren en wellicht uw eigen Health Impact Bond kunt afsluiten.

U kunt zich voor het congres zelf inschrijven via de website www.allesisgezondheid.nl. Vanwege de persoonsgegevens die nodig zijn is het voor ons niet mogelijk om de inschrijving voor u te regelen. Op de dag zelf kunt u aangeven dat u bij de sessie over Health Impact Bonds aanwezig wilt zijn.