• Dit evenement is voorbij.

Op donderdag 29 september van 15.00 – 17.00 uur organiseert Society Impact in samenwerking met JATIZ de stoomsessie ‘Zicht op een zeker bestaan’. Tijdens deze stoomsessie wisselen we met professionals, investeerders uit de banken- en fondsenwereld en ambtenaren van gedachten over hoe we met vereende krachten het toekomstperspectief van (zwerf-)jongeren in de regio Haaglanden kunnen verbeteren. Wij zijn ervan overtuigd dat we hierin intensiever gezamenlijk kunnen optrekken. We bespreken hoe we elkaars missie en werkzaamheden kunnen versterken en deze via innovatieve financieringsmodellen kunnen verduurzamen.
Léon van Lier, onderzoeker en adviseur Jeugd, Welzijn en Veiligheidszorg, zal vanuit zijn expertise op het gebied van (zwerf-)jongeren een inhoudelijke bijdrage verzorgen.

JATIZ werkt met kwetsbare (zwerf)jongeren in een instabiele uitgangssituatie zonder toekomstperspectief. JATIZ biedt hen de mogelijkheid om hun talenten te ontdekken, verbetering te bewerkstelligen met betrekking tot hun lifestyle en toe te werken naar een eigen toekomstperspectief.

De afgelopen maanden heeft Society Impact de maatschappelijke impact van JATIZ in kaart gebracht middels een impactscan. Dit is een eerste stap om de resultaten en de maatschappelijke impact die JATIZ realiseert in kaart te brengen en de lange termijn doelstelling te onderbouwen. We delen de uitkomsten graag met u tijdens de bijeenkomst.

De stoomsessie is enkel op uitnodiging. Mocht u interesse hebben in de bijeenkomst en vanuit professioneel oogpunt kunnen bijdragen aan de verbetering van het toekomstperspectief van (zwerf-)jongeren, kunt u een mail sturen naar info@societyimpact.nl o.v.v. ‘JATIZ‘.
Indien er plaatsen beschikbaar zijn, zullen wij hierover uiterlijk 15 september contact met u opnemen. De bijeenkomst vindt plaats in de binnenstad van Den Haag, bij een definitieve plaatsbevestiging ontvangt u de locatie details van ons.

PROGRAMMA


14.30 uur

Inloop

15.00 uur  

Welkom
Sadik Harchaoui | Chef de Mission Society Impact

Problematiek rondom kwetsbare (zwerf)jongeren
Léon van Lier | adviseur en onderzoeker Jeugd, Welzijn en Veiligheidszorg

JATIZ in beeld
Mariska Raaijmakers | Talentcoach JATIZ met een een deelnemer van het programma

Resultaten Impactscan JATIZ
Suzanne Ijsselmuiden | Social Dealmaker Society Impact

Meer impact door krachtenbundeling –
Stoomsessie met alle aanwezigen

o.l.v. Sadik Harchaoui

17.00 uur

Wrap up
Einde programma

 

Evenement details

Details

Date:
29 september 2016
Time:
15:00 - 17:00