• Dit evenement is voorbij.

Zoals u weet zijn de maatschappelijke kosten van schulden hoog: ongeveer 11 miljard euro. Gelukkig wordt de urgentie van een effectieve schuldenaanpak steeds breder gedeeld. Gemeenten, zorgverzekeraars, bedrijven, energieleveranciers, banken, uitvoeringsorganisaties, onderwijsinstellingen en vele andere organisaties ontwikkelen aanpakken, participeren in vele projecten en zetten in toenemende mate in op innovatie.

De keerzijde van deze dynamiek is de sterk gefragmenteerde inzet die voor alle partijen kostbaar en tijdrovend is. En misschien belangrijker: we laten kansen op het vergroten van onze gezamenlijke impact liggen. Het spreekwoordelijke wiel wordt te vaak steeds opnieuw uitgevonden. Dat is niet nodig. Om maximaal rendement te halen uit ieders inspanningen, hebben vele publieke en private partijen het afgelopen jaar aangedrongen op een landelijk platform met als focus het opschalen van lokaal beproefde projecten.

Het draagvlak voor een landelijk platform is door vele partijen op verschillende momenten geëxpliciteerd, meer recent tijdens het werkbezoek van HM Koningin Máxima aan het Schuldenlab070. Voortbordurend op de successen van de publiek-private samenwerking, is de tijd nu gekomen om SCHULDENLAB NL samen met u te concretiseren en te realiseren.

Op woensdag 27 juni 2018 komen meerdere stakeholders bijeen om een opstart te maken met de verwezenlijking van SCHULDENLAB NL.  De bijeenkomst is inprincipe besloten. Wilt u toch graag aanwezig zijn dan kunt u contact opnemen met Marieke van der Zanden via tel: 070-2400820 of marieke@societyimpact.nl. 

 

Evenement details

Details

Date:
27 juni 2018
Time:
18:00 - 21:00