• Dit evenement is voorbij.

Schuldenuniversiteit College #2: Schulden in het brein

Het Schuldenlab070 – een samenwerkingsverband van bijna 20 publieke en private partijen die gezamenlijk nieuwe oplossingen en innovatieve aanpakken ontwikkelen op het gebied van schulden en armoede – nodigt u van harte uit voor de eerste collegereeks van de Schuldenuniversiteit. Met de collegereeks verspreiden we kennis en nieuwe inzichten vanuit steeds een ander perspectief op schuldhulp en armoede.

Het tweede college gaat over Schulden in het brein. Elk college bestaat uit een inleiding gevolgd door reflectie, een paneldebat of een bespreking van een casus uit de praktijk. Aan het einde van het college is er ruimte voor vragen en discussie.

Lector Armoede & Participatie Roeland Van Geuns gaat met ons kijken naar het gedrag dat mensen met problematische schulden vertonen. Welk type persoon is vatbaar om in de schulden terecht te komen? Wat zijn de eerste tekenen in het gedrag van deze mensen en hoe kun je dit gedrag effectief aanpassen en beïnvloeden.We zien u graag tegemoet op donderdag 16 februai 2017 van 15.00-17.00 uur (inloop v.a. 14.30 uur) bij InHolland, Den Haag. Deze locatie is door samenwerkingspartner Hogeschool InHolland ter beschikking gesteld.

Aanmelden kan via deze link. Hier vindt u ook meer informatie over het programma en de sprekers.

NB: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, aanmelden is vereist.

Evenement details

Details

Date:
16 februari 2017
Time:
15:00 - 17:00

Organisator

Marieke van der Zanden
Phone:
070 2400821
Email:
Website:
www.societyimpact.nl

Locatie

InHolland
Theresiastraat 8 2593 AN, Den Haag,
+ Google Maps