• Dit evenement is voorbij.

Het Schuldenlab070 – een samenwerkingsverband van bijna 20 publieke en private partijen die gezamenlijk nieuwe oplossingen en innovatieve aanpakken ontwikkelen op het gebied van schulden en armoede – nodigt u van harte uit voor de eerste collegereeks van de Schuldenuniversiteit. Met de collegereeks verspreiden we kennis en nieuwe inzichten vanuit steeds een ander perspectief op schuldhulp en armoede.

Het eerste college gaat over schuldpreventie en maatschappelijk ondernemerschap. Elk college bestaat uit een inleiding gevolgd door reflectie, een paneldebat of een bespreking van een casus uit de praktijk. Aan het einde van het college is er ruimte voor vragen en discussie.

Nationale Ombudsman Reinier van Zutpen trapt af met een inleiding.
Hij gaat ondermeer in op de kosten en baten van schuldpreventie mede naar aanleiding van zijn recent verschenen rapport ‘Burgerperspectief op schuldhulpverlening’.Vervolgens haakt Sadik Harchaoui, chef de mission van Society Impact hierop in door verschillende initiatieven van maatschappelijk ondernemers te belichten. Tot slot is er ruimte voor discussie en debat, waarna we afsluiten met een drankje.We zien u graag tegemoet op donderdag 19 januari 2017 van 15.00-17.00 uur (inloop v.a. 14.30 uur) in het Nutshuis, Den Haag. Deze locatie is door samenwerkingspartner Fonds1818 ter beschikking gesteld.Aanmelden kan via deze link. Hier vindt u ook meer informatie over het programma en de sprekers.

NB: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, aanmelden is vereist.

Evenement details

Details

Date:
19 januari 2017
Time:
14:30 - 17:00

Locatie

Nutshuis
Riviervismarkt 5, Den Haag,
+ Google Maps