• Dit evenement is voorbij.

Nog steeds kan niet iedereen zelfstandig reizen. Ruim een miljoen mensen is afhankelijk van maatwerkvervoer. De maatschappelijke kosten van het niet zelfstandig kunnen reizen zijn hoog. Goede mobiliteit is tevens een voorwaarde voor maatschappelijke participatie van iedereen.

Op 3 juli organiseerde Society Impact met vele partners een bijeenkomst om met publieke en private stakeholders over dit thema in gesprek te gaan. Focus van dit gesprek was hoe burgers de regie kunnen krijgen over hun eigen vervoersvraag. En dit vanuit het perspectief van kwaliteit van leven van gebruikers. Mede hierdoor was er de nodige aandacht voor persoonlijke ervaringen van reizigers. Zo werd ervaringsdeskundige Patrick Schmidt door moderator prinses Laurentien gevraagd de aanwezigen te schetsen hoe moeilijk het is voor mensen in een rolstoel om zelfstandig te reizen.

Verschillende aanwezigen gaven aan een vervolg bijeenkomst volledig te willen wijden aan ervaringen van reizigers zoals Patrick. MEE heeft het initiatief genomen om invulling te geven aan deze behoefte door op een bijzondere manier deze ervaringen met u te delen. MEE en Society Impact nodigen u hierbij uit om op 3 oktober mee te reizen met een ervaringsdeskundige

Deze reiservaring is op uitnodiging. Kunt u bijdragen aan een oplossing voor dit mobiliteitsvraagstuk, wilt u graag MEE reizen maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Laat ons dit dan weten via info@societyimpact.nl. Bij beschikbaarheid bent u van harte welkom. U ontvangt van ons een bevestiging indien er plaats beschikbaar is.

De uitnodiging en introductie van Patrick Schmidt, reisleider op deze REIS-MEE-ERVARING, vindt u hier: Reist u met me mee [3 okt 2017]

 

Evenement details

Details

Date:
14 november 2017
Time:
10:00 - 14:00

Locatie

Kantoor MEE
Gebouw 2021 / Molenstraat-Centrum 1, Apeldoorn,

Organisator

MEE samen
Phone:
088 6330633