• Dit evenement is voorbij.

“Het is te duur om arm te zijn” [James Baldwin]

 

Het aantal werknemers met schulden groeit. Steeds meer bedrijven raken betrokken bij de financiële problemen van hun personeel. Zij zijn veel tijd kwijt aan het afhandelen van loonbeslag, of verzoeken tot voorschot op het salaris. Schulden op de werkvloer brengen kosten en risico’s met zich mee (NIBUD, Schuldhulpverlening in bedrijf, 2012). Werknemers kampen met stress, vallen uit, hebben een hoog ziekteverzuim en een lagere arbeidsproductiviteit. Kunnen bedrijven innovatieve manieren met elkaar en met andere partners bedenken om werknemers vitaler en veerkrachtiger te houden op het moment dat hun schuldpositie tot problemen op de werkvloer leidt?

Over deze kwestie organiseren AWVN en Society Impact een diner pensant in Den Haag. Renate van Mil, manager Opleidingen van het NIBUD, geeft ons inzicht in de problematiek. Vanuit het perspectief van bedrijven geeft Ron Steenkuijl van ADG dienstengroep een aftrap. Daarna gaan we met elkaar in dialoog om mogelijke oplossingsrichtingen te verkennen. Een ervan zal zijn het opkopen van schulden door bedrijven, welke gepresenteerd zal worden door Sadik Harchaoui. Hans van der Steen leidt de daaropvolgende dialoog.

Deze avond is specifiek voor (HR) directeuren, ambtenaren op directieniveau en investeerders.

Deze bijeenkomst is voor genodigden en leden van de AWVN.
U kunt u aanmelden door een mail te sturen naar info@societyimpact.nl o.v.v. “Diner pensant – Innovatieve schuldhulp door bedrijven”.

De locatiedetails en routebeschrijving worden u toegestuurd na inschrijving.

 

 

Evenement details

Details

Date:
7 juni 2016
Time:
18:30 - 21:00

Organisator

Marieke van der Zanden
Phone:
070 2400821
Email:
Website:
www.societyimpact.nl

Locatie

Onbenoemde locatie
Den Haag,
+ Google Maps