• Dit evenement is voorbij.

In 2016 heeft Nederland het VN-verdrag inzake de rechten van personen met een handicap geratificeerd. Dit verdrag geeft als opdracht te zorgen dat mensen met een beperking op voet van gelijkwaardigheid kunnen deelnemen aan de samenleving. Mobiliteit is daarbij belangrijk. Samen met ervaringsdeskundigen willen de ministeries van VWS en IenW werken aan de verbetering van doelgroepenvervoer en het openbaar vervoer voor personen met een handicap.

Uit gesprekken met mensen met beperkingen blijkt dat doelgroepenvervoer en OV vaak niet als prettig en efficiƫnt worden ervaren. Er wordt te veel in algemeenheden over gesproken en onderliggende vraagstukken zijn vaak niet eenvoudig te achterhalen. Het is daarom van belang deze vraagstukken te benaderen vanuit de mensen die gebruik maken van doelgroepenvervoer en OV.

Deze besloten bijeenkomst wordt in samenwerking met diverse ministeries en Ieder(In) georganiseerd. Heeft u vragen over onze activiteiten rondom Mobiliteit & Doelgroepenvervoer, neemt u dan contact op via info@societyimpact.nl

Evenement details

Details

Date:
14 mei 2018
Time:
08:00 - 17:00