• Dit evenement is voorbij.

De gemeente Den Haag en Delen Achter De Duinen organiseren op woensdagmiddag 9 december de conferentie ‘Den Haag tegen armoede en schulden’, in de Christus Triumfatorkerk in Den Haag.

Het aantal mensen in de bijstand is de afgelopen jaren flink toegenomen. Dit geldt helaas ook voor het aantal mensen met schulden. Den Haag heeft een armoedebeleid dat activerend is waar het kan en bescherming biedt waar het moet.

Maar… Den Haag wil meer. Maatschappelijke organisaties, bedrijven en instanties in de stad hebben vaak creatieve en vernieuwende ideeën ter bestrijding van armoede en oplossen van schulden. Tijdens de conferentie gaan we o.a. aan de slag met het Haags Armoedepact en met innovatieve manieren om schulden te voorkomen en aan te pakken. Uw kennis, ervaring en expertise is hard nodig tijdens deze conferentie.

De inleiders op de conferentie zijn Jetta Klijnsma, staatssecretaris Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Gerjoke Wilmink, directeur van het NIBUD. Ook zij gaan in op een innovatieve aanpak van armoede en schulden. Kortom, een boeiend programma onder leiding van dagvoorzitter Pieter Hilhorst.

Society Impact gaat met de deelnemers van de sessie ‘Sterker uit de schulden’ aan de slag met nieuwe aanpakken en oplossingen voor de Haagse schuldenproblematiek.

De inschrijving en registratie voor deze conferentie verlopen via de gemeente Den Haag.

 

 

 

 

Evenement details

Details

Date:
9 december 2015
Time:
13:00 - 17:00

Locatie

Christus Triomfatorkerk
Den Haag,
+ Google Maps