• Dit evenement is voorbij.

Wat is de winst van gendersensitieve gezondheidszorg voor vrouwen, mannen, zorgprofessionals en de BV Nederland?

Een vrouwenlichaam verschilt wezenlijk van een mannenlichaam. En toch is de gezondheidszorg grotendeels gebaseerd op het mannelijk lichaam: in onderzoek, preventie, diagnose en behandeling. Wat is de winst van gendersensitieve gezondheidszorg voor vrouwen, mannen, zorgprofessionals en de BV Nederland?

Op maandag 7 maart 2016 brengt WOMEN Inc. tijdens een bijzonder programma alle betrokken partijen, waaronder zorgverleners, zorgverzekeraars, patiënten, farmaceuten, beleidsmakers, wetenschappers en media, bij elkaar om gezamenlijk te kijken naar de toekomst van de gezondheidszorg. Sadik Harchaoui levert een bijdrage in het paneldebat over maatschappelijke en financiële winst van gendersensitieve gezondheidszorg.

Hare Majesteit Koningin Máxima zal aanwezig zijn tijdens deze bijzondere dag.

Deze bijeenkomst is gericht op professionals uit de gezondheidszorg en andere domeinen betrokken bij de gezondheidszorg (artsen, zorgverleners, beleidsmakers, patientenverenigingen, wetenschappers, farmacie, media en zorgverzekeraars).

Bent u werkzaam in een van deze domeinen en wilt u aanwezig zijn op 7 maart? Stuur dan een e-mail met naam, organisatie, functie en motivatie naar registratie@womeninc.nl.

Klik hier voor het programma.

Evenement details

Details

Date:
7 maart 2016
Time:
13:15 - 18:00

Locatie